WONEN AAN HET WOLDMEER wonen in vrijheid

Varen vanuit je eigen achtertuin, ’s avonds een lekkere lange wandeling maken langs het water, op mooie zomerdagen heerlijk chillen op het strandje, een drankje doen bij de strandtent. Zodra je thuiskomt, schiet je direct in de vakantiemodus. Dit is relaxed leven in vrijheid met de stad dichtbij.

WONEN IN TERSLUIS

Tersluis is een wijk in ontwikkeling met tal van mogelijkheden. Je woont hier, de naam zegt het al, vlakbij de sluis. Daarnaast heb je de nodige voorzieningen in de buurt. Zo stopt de bus naar het hart van Groningen elk half uur en staat er een buurtsuper op de planning voor 2020. Bovendien wordt er in de nabije toekomst nog een strandje met een horecavoorziening en een fraai park aangelegd.

meerstad, alsof je altijd op vakantie bent

Meerstad is nu al een geliefde recreatieplek voor de wijde omgeving. Vanuit het meer is er een open vaarverbinding naar de Friese en Groninger meren, dus je hebt alle vrijheid om uit te varen wanneer je maar wilt. Bij mooi weer is het helemaal een paradijs en kun je heerlijk zwemmen en relaxen op het strandje. In de Meeroevers zijn ook voorzieningen zoals een brede school en een gezondheidscentrum.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Tel. 050 853 37 33
info@pandomo.nl
www.pandomo.nl

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel. 050–210 42 42
info@uw-thuis.nl
www.uw-thuis.nl