24 nieuwbouwwoningen modern, riant en aan het water

Je hebt keuze uit 24 lichte en ruime tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn allemaal extra breed, variërend van 5,7 m voor de tussenwoning tot 6,3 m voor de halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Ze zijn zeer energiezuinig, uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem voor comfortabele en duurzame verwarming en voorzien van zonnepanelen.  Ook fijn; de woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk zijn de woningen volledig gasloos: klaar voor de toekomst dus.

MELD JE AAN

Tussen- en hoekwoningen

Schitterend uitzicht over het Woldmeer vanuit jouw comfortabele hoek- of tussenwoning? Deze tussenwoningen zijn 5,7 m breed, de hoekwoningen zijn 6,0 m breed en allen hebben ze een moderne architectuur en kenmerken zich door veel lichtinval dankzij grote raampartijen.

Halfvrijstaande woningen

Ruim wonen aan het water? Dan is de halfvrijstaande woning aan het Woldmeer precies wat je zoekt. Deze woningen zijn energiezuinig, maar liefst 6,3 m breed én worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd.

Vrijstaande woningen

Vrijstaand wonen aan het Woldmeer in een woning die maar liefst 6,3 m breed is. Hierdoor en door de uitbouw aan de zijgevel heeft deze woning een nóg bredere woonkamer. Hoe bijzonder is dat? Vanuit deze extra grote woonkamer aan de straatkant heb je direct uitzicht op het Woldmeer.

ARCHITECTUUR
Dit is geen 13 in een dozijn wijk! De woningen hebben een modern en strak uiterlijk, met een architectuur die opvalt door de mooie, uitgesproken bakstenen gevels, reliëf in het metselwerk en subtiele, dieper liggende kozijnen. De woningen hebben grote ramen en daardoor veel lichtinval. De houten kozijnen en aluminium goten maken de woning prettig onderhoudsarm.

LIGGING

Je woont hier in een mooie, groene wijk, die ruim opgezet is met brede straten en groenstroken. In de buurt is speelgelegenheid voor de kinderen en ook scholen zijn nabij. Maar het grootste pluspunt blijft natuurlijk de directe nabijheid van het Woldmeer en het haventje.

MELD JE VRIJBLIJVEND AAN

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Tel. 050 853 37 33
info@pandomo.nl
www.pandomo.nl

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel. 050–210 42 42
info@uw-thuis.nl
www.uw-thuis.nl