24 nieuwbouwwoningen ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT

Je hebt keuze uit 24 lichte en ruime tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn allemaal extra breed, variërend van 5,7 m voor de tussenwoning tot 6,3 m voor de halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Ze zijn zeer energiezuinig, uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem voor comfortabele en duurzame verwarming en voorzien van zonnepanelen.  Ook fijn; de woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk zijn de woningen volledig gasloos: klaar voor de toekomst dus.

ARCHITECTUUR
Dit is geen 13 in een dozijn wijk! De woningen hebben een modern en strak uiterlijk, met een architectuur die opvalt door de mooie, uitgesproken bakstenen gevels, reliëf in het metselwerk en subtiele, dieper liggende kozijnen. De woningen hebben grote ramen en daardoor veel lichtinval. De houten kozijnen en aluminium goten maken de woning prettig onderhoudsarm.

LIGGING

Je woont hier in een mooie, groene wijk, die ruim opgezet is met brede straten en groenstroken. In de buurt is speelgelegenheid voor de kinderen en ook scholen zijn nabij. Maar het grootste pluspunt blijft natuurlijk de directe nabijheid van het Woldmeer en het haventje.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
Tel. 050 853 37 33
info@pandomo.nl
www.pandomo.nl

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel. 050–210 42 42
info@uw-thuis.nl
www.uw-thuis.nl